O-VIDEO aduce in mod direct pe piata de broadcast, audio-video, film si post productie din Romania si Republica Moldova un portofoliu matur si experienta castigate in peste 20 de ani de activitate.

Intr-un segment de piata specializat, O-VIDEO a avut inca de la inceput ocazia sa relationeze si sa colaboreze cu cei mai importanti jucatori din bransa, atat in privinta clientilor cat si a furnizorilor. Mentinerea legaturilor stranse cu acestia a fost mereu o prioritate pentru noi.

Sustinem in prezent o echipa bine pregatita, gata sa ofere solutii integrate, consultanta pre si post vanzare, suport tehnic si service in fiecare dintre birourile locale din Romania (Bucuresti si Brasov), Marea Britanie, Republica Moldova, Ungaria si Republica Ceha. Biroul din Bucuresti este Sony Authorised Service Centre (ASC).

Proiectare & Integrare

O-VIDEO activeaza in zona de integrare si proiectare cu servicii complete ce deservesc industria de televiziune si broadcast.

Serviciile de consultanta O-VIDEO va stau la dispozitie pentru a va ghida in mod eficient prin multitudinea de decizii pentru determinarea solutiei optime de alegere a workflow-ului potrivit si a bazei de echipamente necesare.

Va ajutam sa evitati consumul de timp si bugete suplimentare de proiectare si integrare a unei noi televiziuni de succes. In cazul upgrade-ului sau relocarii uneia deja existente, lucram cu infrastructura respectiva si adaptam solutii care sa permita dezvoltari viitoare.

Experienta ne indeamna ca pentru un proiect de succes sa parcurgem impreuna cu clientul si sa definim urmatoarele etape:

*Planificare workflow
*Design conceptual
*Consultanta
*Integrare de sistem si servicii de management de proiect
*Procurare echipamente si materiale
*Punerea in functiune a echipamentelor si testarea lor,
*Training pentru angajati
*Suport tehnic pe termen lung

Indiferent de dimensiunea proiectelor la care lucram, portofoliul diversificat de parteneri, cu care mentinem legaturi solide de peste 20 ani, ne permite ca in mod independent sa recomandam o intreaga gama de tehnologii care deservesc optim proiectul clientului.

Avem puterea de a negocia preturi preferentiale in numele clientilor nostrii pentru a le obtine cel mai bun raport calitate-pret.

Reusim mereu sa optimizam bugetele disponibile folosind acordurile noastre de cumparare de volum, ceea ce se reflecta in economii substantiale pentru client.

Sony Service Autorizat

Oferim suport tehnic si service ca un aspect cheie al afacerii noastre fiind Sony Authorized Service Centrer (ASC). Asiguram asistenta specializata pentru tot ceea ce tine de gama broadcast, profesionala si medicala a companiei.

Ca Sony Service Autorizat, depanam echipamente in garantie (PrimeSupport) si in afara garantiei, la standard impuse de Sony. De asemenea, livram piese de schimb pentru o mare parte din echipamentele produse de Sony.

Executam operatiuni de intretinere si upgrade de software pentru echipamentele din categoriile enumerate.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne si spune-ne care este problema!

Studio colorizare 4K

Cu o echipa de profesionisti si acces la cele mai noi inovatii in materie de tehnologie si creativitate, avem expertiza, echipamentul si ideile care va vor ajuta sa aduceti proiectul dvs. la adevaratul sau potential.

Hotarat sa furnizeze doar cele mai bune rezultate, O-VIDEO.studio a investit intr-un high-end Digital Intermediate facility pentru a satisface nevoile de colorizare 4K si post-productie ale industriei de film, televiziunie si publicitate.

Digital Intermediate este un proces de finisare care implica digitizarea unui film, cu scopul de a manipula culoarea si alte caracteristici ale imaginii inainte de distribuirea catre cinematografe. Aceasta necesita tehnologie de varf si creativitate deosebita.

Oferim cele mai puternice si creative instrumente de colorizare 4K, instrumente stereoscopice pentru imaginea 3D si un circuit construit sa faca fata proiectelor cu aflux mare de date, toate intr-un mediu ce recreeaza atmosfera de cinematograf.

Indiferent daca este vorba de 2K, 4K, 6K, 8K, stereoscopic sau formate mixte, artistii O-VIDEO.studio ofera corectia culorilor in timp real (color correction), restaurare, efecte vizuale (VFX), subtitrare.

Producatorii nostri se consulta cu fiecare client in parte pentru a personaliza optiunile fluxului de lucru, permitandu-ne astfel sa gasim solutii pentru toate bugetele.

Deoarece procesul se produce in timp real, fiecare modificare poate fi vazuta instantaneu de catre DoP, regizor si producator, pentru ca editarea si corectia culorilor sa se faca rapid si cu rezultatele cele mai bune.

In centrul proiectului este Quantel Pablo Rio, capabil de operatiuni in timp real, cu suport atat pentru imagini scanate pe film cat si pentru gama in crestere de suporturi pentru cinematografia digitala. Quantel Pablo Rio este cel mai avansat sistem on-line de editare, finisare, grafica, efecte, DI si finalizare DCP disponibil in cadrul industriei de post-productie.