Oferim suport tehnic si service ca un aspect cheie al afacerii noastre. Specialistii nostri au nu numai o experienta impresionanta in spate ci beneficiaza periodic de traininguri sustinute de producatori pentru a fi mereu in pas cu cele mai noi tehnologii.

Sony Service

Biroul O-VIDEO din Bucuresti este Sony Authorised Service Centre (ASC). Sony rezerva acest statut numai pentru cei mai de incredere si capabili parteneri. Prin urmare, oferim asistenta specializata pentru tot ceea ce tine de gama broadcast, profesionala si medicala a companiei.

Ca Sony Service Autorizat, depanam echipamente in garantie (PrimeSupport) si in afara garantiei, la standard impuse de Sony. De asemenea, livram piese de schimb pentru o mare parte din echipamentele produse de Sony. In plus, executam operatiuni de intretinere si upgrade de software pentru echipamentele din categoriile enumerate.

Vrei sa iti inregistrezi produsul Sony pentru a beneficia de Prime Support international? O poti face dand clic aici.

ProService

Se poate intampla oricand un accident! Poate ai avut ghinionul sa scapi camera sau poate ceva pur si simplu nu merge asa cum ar trebui. Vorbeste cu unul dintre expertii nostri pentru a vedea cum putem sa te ajutam. De la constatare la repunere in functiune, serviciile sunt profesionale si garantate.

Formatul camerei:

Aparate DSLR Camcordere cu card Camcordere cu casete
Camere mirrorless Camcordere cu disc Sisteme de camera

Cu ce te putem ajuta:

Curatare si verificare viewfinder Calibrare auto focus Acuratetea culorii
Curatare senzor Calibrare balans de alb Potrivire AF
Curatare contacte Calibrarea masuratorilor Update firmware
Curatarea si verificarea oglinzii Calibrare completa Diagnoza de software

 

Camerele video profesionale reprezinta nucleul afacerii noastre, dar nu ne rezumam la ele. Suntem aici sa te ajutam cu tot ceea ce tine de segmentul PRO A/V, de la monitoare la trepiede.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne si spune-ne care este problema!